Promoció

29 de setembre, V edició de Compra & Somia, la botiga al carrer de tot l’eix comercial de Girona

L’agrupació de comerciants Girona Centre Eix Comercial organitzarà el dissabte 29 de setembre la V edició de la botiga al carrer Compra & Somia. La fira, que recorre tot l’eix comercial de Girona, des de l’eixample fins el Barri Vell, aplegarà prop de cents comerços que ja ha confirmat la seva participació. Les botigues exposaran les seves parades als carrers de la Creu, Migdia, Pare Claret, rambla de la Llibertat, Hortes, Argenteria, Santa Clara, carrer Nou, avinguda Sant Francesc i plaça Catalunya. Durant tot el dissabte, la botiga al carrer anirà acompanyada d’activitats i música per a l’entreteniment dels més petits.

La iniciativa Compra & Somia es va impulsar ara farà cinc anys com a complement de les botigues al carrer de l’estiu, limitades a una zona comercial, i amb l’objectiu de dinamitzar el sector entre el període d’inici de la nova temporada d’hivern i la campanya de Nadal. L’objectiu de l’associació de comerciants, que compta per a aquesta actuació amb el suport de l’Ajuntament de Girona, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona, és atreure una gran fluència de públic i consum que “ajudi a tancar la facturació de la temporada d’estiu amb un balanç positiu”, segons ha explicat el seu president, Josep Maria Noguer.

Compra & Somia respon a la demanda històrica d’una botiga al carrer a la tardor per part de petit comerç la ciutat, especialment del sector de la moda i complements. El comerç local clou amb aquesta fira la campanya estival i dona et tret de sortida a la temporada de tardor. “Encara fa bon temps com per vendre articles d’estiu i és el moment de començar a mostrar gènere d’hivern”, assegura Noguer. L’èxit de les edicions anteriors manté optimistes als organitzadors.

29 de setembre, V edició de Compra & Somia, la botiga al carrer de tot l’eix comercial de Girona