Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

17/06/2022

Torna la festa dels “Escacs a la fresca” a la plaça de la Independència de Girona

Aquest proper dimarts 21 de juny, tornen els “Escacs a la fresca”, a la plaça de la Independència de Girona, una activitat organitzada pel Club d’Escacs Gerunda, amb la col·laboració de l’associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial, amb l’objectiu de promoure el coneixement de l’esport i atreure visitants a la ciutat.

L’activitat, oberta a tothom, es durà a terme a les sis de la tarda. Consta de set rondes ràpides de cinc minuts i tres segons per als grups infantils (sub 12) i de deu rondes per a la categoria d’adults, a un ritme de cinc minuts i dos segons. 

Els organitzadors recuperen així una edició, la dotzena, que havia quedat aturada per la pandèmia, i n’esperen una bona participació, tant de titulats com de principiants i aficionats d’arreu del territori.

Els tres guanyadors absoluts s’enduran xecs regal de Girona Centre Eix Comercial que podran bescanviar a qualsevol dels comerços associats a l’entitat.

La vicepresidenta dels comerciants, Mercè Ramírez de Cartagena, opina que “és important per a la ciutat que diferents sectors, com és en aquest cas el comerç i l’esport, ens posem d’acord per impulsar activitats atractives”. Recorda que en d’altres edicions hi han participat aficionats d’arreu de les comarques gironines i Barcelona, amb una participació sostinguda a partir de la vuitena edició d’un centenar de persones. “Es tracta d’atreure visitants i això és bo per a Girona”, assegura. “Qui ve després es quedar a sopar o potser fa alguna compra”, afegeix. Tant la vicepresidenta com el president del club, Josep Serra,  també subratllen els valors dels escacs, com a esport i com a eina de desenvolupament intel·lectual.  

La inscripció té un cost de 10 euros i es pot fer directament per la web del club: www.escacsgerunda.cat, per correu electrònic: club@escacsgerunda.cat i també per WhatsApp: 660598283. Inclou beguda, entrepà i un gelat, gràcies a la col·laboració del bar Xibarri i la gelateria la Bombonera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats