Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

27/03/2014

Supermercat Busquets, Millor Aparador Gastronòmic 2014

Emili Busquets, propietari de Supermercat Busquets recull el I Premi “Millor Aparador Gastronòmic 2014”

Girona Centre Eix Comercial, l’Ajuntament de Girona, la Cooperativa de Vins i Olis Empordàlia i Mercagirona han lliurat els premis “Millor Aparador Gastronòmic 2014”, en un acte celebrat a la sala de sessions del consistori. El primer premi de la present edició ha estat per al Supermercat Busquets; el segon guardó se l’ha endut la botiga de moda infantil Jardinet; i el tercer classificat ha estat l’establiment Carns Pere Rigau. També s’han repartit tres accèssits, que han estat per a la Llibreria Empúries, la sabateria Omnia i Joguines Zeppelin, un món de joc. L’acte de lliurament ha anat a càrrec de la regidora d’Empresa i Ocupació, Marta Madrenas; el president de l’associació de comerciants, Josep Maria Noguer, i la gerent, Mònica Bartrina. i el cap d’Àrea d’Empordàlia, Nino Valiente.

El president de Girona Centre s’ha mostrat satisfet amb “una iniciativa que cada vegada compta amb més seguidors i més qualitat en les candidatures presentades”, ha dit. Josep Maria Noguer ha explicat que el jurat ha valorat la relació entre la decoració gastronòmica i la decoració de l’establiment, l’espai de l’establiment dedicat a la decoració gastronòmica, la incorporació d’altres elements gastronòmics, a més dels facilitats per Girona Centre als concursants, així com la creativitat i originalitat de la proposta. Per la seva banda, la regidora ha encoratjat a comerç a “seguir endavant amb la promoció i l’excel·lència demostrats”.

Premiats i accèssits del concurs “Millor Aparador Gastronòmic 2014” amb els amb els representats de les entitats organitzadores.

Premiats i accèssits del concurs “Millor Aparador Gastronòmic 2014” amb els amb els representats de les entitats organitzadores.

El “Millor Aparador gastronòmic” és una iniciativa de l’agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona, Empordàlia i Mercagirona. L’objectiu de la campanya, que aquest any arriba a la sisena edició, és promocionar el comerç de la ciutat a través del fet gastronòmic, i alhora sensibilitzar la societat sobre el consum saludable del producte de la terra. Tot plegat es fa a través d’un ruta pels aparadors concursants que es poden veure al llarg de l’eix comercial de la ciutat fins el 31 de març.

Girona Centre Eix Comercial és l’associació de comerciants més gran de Girona, amb aproximadament 250 agremiats. Agrupa comerços de diferents sectors d’activitat, ubicats dins de l’eix comercial de la ciutat, zona que va des del centre històric fins al carrer Emili Grahit. El seu principal objectiu és dur a terme accions de caràcter dinamitzador que signifiquin un impuls econòmic de l’eix comercial que representa i dels establiments associats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats