Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

16/04/2014

Sant Jordi i les Festes de la Privamera de la Rambla marquen l’inici de les activitats comercials als carrers de l’eix gironí

Sant Jordi marca l’inici de les activitats dinamitzadores del petit comerç de Girona als carrers de la ciutat. Aquest any, els establiments associats a Girona Centre Eix Comercial regalaran per a la diada piruletes en forma de rosa fetes de diferents tipus de xocolata, elaborades per pastissers i flequers de la ciutat. L’associació, per la seva banda, estarà present amb una parada promocional del comerç a la plaça Catalunya. Així mateix, amb motiu de les Festes de la Primavera de la Rambla, el divendres 25 d’abril, de 09.30 i fins a les 20.30 hores, els comerciants de la zona de la Plaça Catalunya, la Rambla Llibertat, Argenteria, el carrer Abeuradors i la plaça del Vi celebraran la botiga al carrer. L’endemà, a les vuit del vespre, tindrà lloc al carrer Migdia de Girona la IV edició de la passarel·la de moda Girona Fashion Day.

 Girona Fashion Day: marató solidària i disseny novell

Girona Centre i l’agència models PiùBella, organitzadors de la desfilada, han volgut incorporar aquest any la vessant solidària a l’esdeveniment. Gràcies a l’acord amb l’Acadèmia Revlon s’ha organitzat una marató de maquillatge i pentinats dirigida al públic assistent (de 17.00 a 20.00 hores, al carrer Migdia, a l’alçada del col·legi la Salle). Les donacions, de caràcter voluntari, es destinaran a l’Oncolliga Girona. Entre d’altres novetats se suma a la col·lecció de moda Privamera-Estiu 2014 dels comerços gironins, les propostes del dissenyador novell Joel Miñana, una jove promesa de 21 anys. Miñana presentarà la col·lecció Eunosto, de línia romàntica i cosmopolita. Amb tot, la previsió dels organitzadors és mantenir l’’èxit de públic de les edicions anteriors.

Botigues al carrer

Més endavant, el 31 de maig se celebrarà la botiga al carrer als trams de la Creu, Migdia i Pare Claret; i 7 de juny, als carrers Santa Clara, Nord, Hortes, carrer Nou, avinguda Sant Francesc i Joan Maragall. Com a colofó, el 27 de setembre tindrà lloc la segona edició del “Compra i Somia”, la botiga al carrer de tot l’eix comercial de la ciutat.

Nova edició del plànol turístic i comercial de Girona

Durant el mes de maig, l’agrupació de comerç distribuirà el nou plànol turístic i comercial de la ciutat, del qual s’editaran 20.000 unitats. Es tracta d’una guia de butxaca en català, anglès, francès i castellà que es reparteix gratuïtament als comerços associats, oficines de turisme, hotels, l’aeroport de Girona i punts d’interès per al visitant, a totes les comarques gironines.

Així mateix, de l’10 al 18 de maig, el comerç participarà en l’exposició Temps de Flors amb la decoració floral d’una lavanda a la porta de cada establiment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats