Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

13/04/2016

Prop de cent comerços participen en el VIII concurs d’aparadors gastronòmics

 

Avui s’avaluen les candidatures i el 15 d’abril se sabrà el veredicte

 

Girona, 13 d’abril de 2016 – Fins al 24 d’abril, prop de cent comerços de l’eix comercial de Girona llueixen els aparadors gastronòmics que competeixen en el VIII concurs d’aparadors gastronòmics, convocat per l’agrupació Girona Centre Eix Comercial, amb motiu de la celebració de la 36ena setmana gastronòmica de Girona, organitzada per l’Associació d’Hostaleria de Girona. Aquest matí, el jurat qualificador ha avaluat les candidatures puntuant sobretot la proposta estètica més original i la manera en com l’article de la botiga i l’element gastronòmic s’integren en l’espai. El jurat ha estat integrat per el president de Girona Centre, Josep Maria Noguer; i la gerent de l’associació, Mònica Bartrina; el president de l’Associació d’Hostaleria, Josep Carreras; el director d’Iglésies Associats, Toni Iglésies; la tècnica de l’Àrea d’Ocupació, Empresa i Comerç, Tania Morell Valios; i Nino Valiente, en representació de la cooperativa de vins i olis Empordàlia.

 

El lliurament de premis es durà a terme el proper 15 d’abril, a les 13.30 hores, a la sala de plens del consistori.

 

El “Millor Aparador gastronòmic” és una iniciativa de l’agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona i Empordàlia. L’objectiu de l’actuació és promocionar el comerç local a través del fet gastronòmic, formentar alhora el producte de la terra i implicar el comerç en esdeveniments de ciutat com ara la setmana gastronòmica o el Fòrum Gastronòmic, cada dos anys.

 

Girona Centre Eix Comercial és l’associació de comerciants més gran de Girona, amb  aproximadament 250 agremiats. Agrupa comerços de diferents sectors d’activitat, ubicats dins de l’eix comercial de la ciutat, zona que va des del centre històric fins al carrer Emili Grahit. El seu principal objectiu és dur a terme accions de caràcter dinamitzador que signifiquin un impuls econòmic de l’eix comercial que representa i dels establiments associats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats