Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

27/03/2019

Èxit de públic en la presentació de l’estudi “Pla Sectorial del comerç de Girona”

Aquest vespre, Girona Centre Eix Comercial ha presentat als seus socis el “Pla Sectorial del comerç de Girona”, un estudi realitzat per la consultoria RBD per encàrrec de l’Ajuntament de Girona, amb la col·laboració de la Diputació de Girona. La presentació ha anat a càrrec del consultor Roger Gaspa i ha comptat amb la participació de l’alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, i el president de l’agrupació de comerciants, Josep Maria Noguer.

La radiografia feta del sector al territori posa de relleu la singularitat dels establiments i el percentatge de comerços emblemàtics de Girona, així com la capacitat d’atracció de compradors de la ciutat. En aquest enllaç us podeu descarregar la ponència del conferenciant, resum de l’estudi.

Durant l’acte, que ha comptat amb l’assistència d’uns cinquanta empresaris del comerç, així com els representants de les institucions municipals i empresarials gironines, l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona, FOEG, PIME Comerç o l’Associació d’Hostaleria de Girona, Noguer també ha informació de la nova seu de Girona Centre, ubicada des de fa pocs dies al conegut edifici de Bonastruc 15 (Edifici FOEG). “Aquí entrem en contacte amb altres entitats, amb les quals estic segur que establirem bones sinergies. Hi compartim instal·lacions i serveis, dels quals us en podeu beneficiar”, ha destacat el president. 

La presentació del Pla s’emmarca en la III Setmana del Comerç de Catalunya, promoguda pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, amb l’objectiu de propiciar l’intercanvi d’experiències, idees i un munt d’activitats arreu del territori que ajuden a posar en valor el Sector i a reflexionar sobre el futur del sector.

Girona Centre vol agrair la col·laboració de Vins i Olis Empordàlia i El Tall pel refrigeri ofert als assistents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats