Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

24/04/2019

Plàstic Store revalida el primer premi en la II edició del concurs “Millor aparador musical” de Girona

Aquest matí, en el marc de la presentació de la Festa Major del festival Strenes, celebrada a la plaça Catalunya de Girona, s’han lliurat els premis del II concurs d’aparadors musicals, convocats per l’associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial en homenatge al festival gironí. L’aparador de la botiga Plastic Store de la plaça del Vi ha revalidat el primer premi. El segon guardó ha estat per a Zeppelin un món de jocs (plaça Santa Susanna 7) i el tercer premi ha estat per a Carns Pere Rigau (Gran Via Jaume I 68).

El concurs d’aparadors musicals suma les voluntats de l’associació dels comerciants Girona Centre i dels organitzadors d’Strenes, Promo Arts Music, per promoure el festival, el comerç i alhora contribuir a la recollida de diners en benefici de la Federació Catalana del Voluntariat Social a Girona (FCVS), a través de la venda del Got del Voluntariat als comerços. En aquesta edició també hi ha participat l’Associació de Càmpings de Girona. 

Strenes és el festival de referència on els artistes catalans presenten els seus nous treballs discogràfics, inicien o finalitzen les seves gires i presenten espectacles inèdits. El proper dissabte 27 d’abril, la Fira d’Entitats de Voluntariat i el Festival Strenes compartiran la Plaça Catalunya de Girona amb els concerts del festival. Part de la recaptació de la venda del got anirà al Premi Strenes, destinat a un projecte de social. El festival, que va començar el 30 de març s’allargarà fins el 5 de maig.

Foto per descarregar
Les botigues premiades amb els representats de les entitats organitzadores, col·laboradores i de l’Ajuntament de Girona.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb:
Gabinet de comunicació i premsa de Girona Centre Eix Comercial
Tel. 972 222370 – 678580347 info@pluralcomunicacio.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats