Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

20/02/2018

Plàstic Store, primer premi del I concurs d’aparadors circenses de Girona

La botiga de moda i complements Plàstic Store (plaça del Vi 11) ha estat guardonada amb el primer premi del concurs “Millor Aparador de Circ 2018”, convocat per l’Agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial per primera vegada, amb motiu de la celebració del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or, que tindrà lloc a Girona del 22 al 26 de febrer. El segon premi ha estat per a la Llenceria Rosa (carrer La Salle 14) i el tercer per a la botiga de moda La Lola (avinguda Sant Francesc 5). També s’ha repartit un accèssit, que ha estat per a confeccions Guanter (plaça Catalunya 12). L’acte de lliurament dels guardons del comerç s’ha celebrat aquest migdia a la Gran Carpa Camp de Mart de la Devesa. L’acte ha comptat amb la participació del president de l’associació de comerç, Josep Maria Noguer, el director del festival, Genís Matabosch, i el cap de l’àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Josep Quer. Els tres representants han coincidit en destacar la qualitat de totes les candidatures.

El concurs “Millor Aparador de Circ 2018” és una iniciativa de Girona Centre Eix Comercial que compta amb el suport de la Circus Arts Foundation, organitzadora del festival. En aquesta primera edició s’han seleccionat 20 propostes. El jurat ha valorat especialment l’originalitat dels muntatges i la creativitat en la disposició dels materials temàtics, facilitats pel circ, dins l’espai de l’aparador. La Circus Arts Foundation ha obsequiat als guardonats amb entrades preferencials als diferents espectacles i amb una visita guiada als camerinos i rere cortines. Tots els establiments premiats han rebut el diploma de reconeixement.

Els aparadors temàtics estaran exposats fins el 25 de febrer. Podeu consultar totes les botigues participants a www.gironacentre.org. Moltes gràcies a tots els participants i enhorabona als premiats!  

Peu de foto
Representants de Girona Centre, el Festival Internacional del Circ i l’Ajuntament de Girona amb els guardonats d’aquesta primera edició

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats