Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

18/04/2018

Plàstic Store, guanyador del primer concurs d’aparadors musicals de Girona

Aquest matí, en el marc de la presentació de la Festa Major del festival Strenes, celebrada a la plaça Catalunya de Girona, s’han lliurat els premis del I concurs d’aparadors musicals, convocats per l’associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial en homenatge al festival gironí. L’aparador guanyador ha estat el de la botiga Plastic Store de plaça del Vi. El segon premi ha estat per a la botiga de moda La Lola (avinguda Sant Francesc 5) i el tercer per a Montgràfic (Bonastruc de Porta 19), dedicada a serveis d’impremta. També s’han repartit dos accèssits per a Zeppelin un món de jocs (plaça Santa Susanna 7) i Busquets Festa (plaça Marquès de Camps 5).

Els concurs d’aparadors musicals suma la voluntat de l’associació dels comerciants Girona Centre i dels organitzadors d’Strenes, Promo Arts Music, per promoure la recollida de diners en benefici de la Federació Catalana del Voluntariat Social a Girona (FCVS), a través de la venda del Got del Voluntariat als comerços participants de la campanya. Fins el 21 d’abril es pot adquirir el got per només un euro a les següents botigues: Game Shoes, Carns Pere Rigau, Ribes, Gi-sac, les llibreries Geli i 22, Busquets Festa, Montgràfic, Regals Roura, Plàstic Store, Joguines Zeppelin un món de Jocs, Òptica Agustí, Colonial, La Lola, l’estanc Ciutadans, Lalilos, Llafrank Complements, sabateries Peacock i Blonda.

Strenes és el festival de referència on els artistes catalans presenten els seus nous treballs discogràfics, inicien o finalitzen les seves gires i presenten espectacles inèdits. El proper 21 d’abril, la Fira d’Entitats de Voluntariat i el Festival Strenes compartiran la Plaça de Catalunya amb els concerts del festival. El festival, que se celebra del 24 de març al 30 d’abril, converteix la ciutat de Girona en un gran espai escènic, programant a espais interiors com l’Auditori, el Teatre Municipal, el centre cultural La Mercè, la Casa de Cultura, la Mirona, els Jardins de la Mercè, però també a espais emblemàtics i dels més visitats de la ciutat com les escales de la Catedral, el Pont de Pedra, la Plaça Sant Fèlix o el Museu d’Art (MD’A), entre d’altres.

Foto: Premiats amb els representats de les entitats organitzadores, la FCVS i l’Ajuntament de Girona.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb:
Gabinet de comunicació i premsa de Girona Centre Eix Comercial
Tel. 972 222370 – 678580347 info@pluralcomunicacio.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats