Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

15/04/2016

Perfumeria Can Can, Millor Aparador Gastronòmic 2016

L’acte de lliurament dels guardons s’ha celebrat aquest migdia a l’Ajuntament de Girona

 

Girona, 15 d’abril de 2016 – Aquest migdia, l’Agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial, l’Ajuntament de Girona, l’Associació d’Hostaleria de Girona i la Cooperativa de Vins i Olis Empordàlia han lliurat els premis “Millor Aparador Gastronòmic 2016”, en un acte celebrat a la sala de sessions del consistori. El primer premi de la present edició ha estat per a la perfumeria Can Can; el segon guardó se l’ha endut la botiga de moda de dona i home Cheap & Vip; i el tercer classificat ha estat l’establiment Joguines Zeppelin, un món de joc. També s’han repartit tres accèssits, que han estat per als comerços Desigual, Carns Pere Rigau i Busquets Festa. L’acte de lliurament ha anat a càrrec de la regidora la regidora de l’Àrea de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’ajuntament de Girona, Glòria Plana; el president de l’associació de comerciants, Josep Maria Noguer, el president de l’Associació d’Hostaleria de Girona, Josep Carreras i el cap d’Àrea d’Empordàlia, Nino Valiente.

Els representants de les diferents entitats organitzadores han posat de manifest l’alta participació, la qualitat de les candidatures, així com el valor de la iniciativa en tant que promoció conjunta “del nostre comerç, de la nostra ciutat, dels nostres productes, prenent com a motiu allò del què som referents i ens sentim orgullosos, la gastronomia”, ha dit el president de Girona Centre, Josep Maria Noguer. Per la seva banda, la regidora ha també ha destacat aquesta col·laboració conjunta.

El “Millor Aparador gastronòmic” és una iniciativa de l’agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona, l’Associació d’Hostaleria de Girona i Empordàlia. L’objectiu de l’actuació és promocionar el comerç local a través del fet gastronòmic, fomentar alhora el producte de la terra i implicar el comerç en esdeveniments de ciutat com ara la setmana gastronòmica o el Fòrum Gastronòmic, cada dos anys.

Girona Centre Eix Comercial és l’associació de comerciants més gran de Girona, amb  aproximadament 250 agremiats. Agrupa comerços de diferents sectors d’activitat, ubicats dins de l’eix comercial de la ciutat, zona que va des del centre històric fins al carrer Emili Grahit. El seu principal objectiu és dur a terme accions de caràcter dinamitzador que signifiquin un impuls econòmic de l’eix comercial que representa i dels establiments associats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats