Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

28/08/2019

La VI edició de la botiga al carrer Compra & Somia de Girona serà el 5 d’octubre

L’agrupació de comerciants Girona Centre Eix Comercial organitzarà el dissabte 5 d’octubre la VI edició de la botiga al carrer Compra & Somia. La fira, que recorre tot l’eix comercial de Girona, des de l’eixample fins el Barri Vell, aplegarà novament uns cents comerços de sectors molt variats, amb una presència important de botigues dedicades a la moda (roba, sabates, etc.) i als complements. Les botigues exposaran les seves parades als carrers de la Creu, Migdia, Pare Claret, rambla de la Llibertat, Hortes, Argenteria, Santa Clara, carrer Nou, avinguda Sant Francesc i plaça Catalunya. Durant tot el dissabte, la botiga al carrer anirà acompanyada d’activitats i música per a l’entreteniment de la mainada, amb l’objectiu de facilitar la compra.

La iniciativa Compra & Somia es va impulsar ara farà sis anys com a complement de les botigues al carrer de l’estiu, limitades a una zona comercial, i amb l’objectiu de dinamitzar el sector entre el període d’inici de la nova temporada de tardor i la campanya de Nadal. L’objectiu de l’associació de comerciants, que compta per a aquesta actuació amb el suport de l’Ajuntament de Girona, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona, és atreure una gran fluència de públic i consum que “ajudi a tancar la facturació de la temporada d’estiu amb un balanç positiu”, segons diu el seu president, Josep Maria Noguer. Compra & Somia respon a la demanda històrica d’una botiga al carrer a la tardor per part de petit comerç la ciutat, especialment del sector de la moda i complements. El comerç local clou amb aquesta fira la campanya estival i dona et tret de sortida a la temporada de tardor.

La campanya de rebaixes d’estiu tanca amb un 3% de creixement

El proper dissabte 31 d’agost, el comerç de proximitat de Girona donarà per finalitzada la campanya de rebaixes d’estiu. Segons es desprèn de l’enquesta realitzada al sector per l’agrupació de comerciants Girona Centre Eix Comercial, associació que representa de forma majoritària el comerç local de la ciutat, la temporada es tancarà amb un creixement mitjà de les vendes d’entre 3 i el 4% en relació amb l’any passat. La concentració de la compra s’ha produït a última hora de la tarda, degut a les altes temperatures durant el dia, i s’ha fet més notòria en els dies núvols. El president de l’entitat destaca que el turisme ha contribuït a les vendes però s’ha notat un “lleuger” descens del visitant rus amb un “alt poder adquisitiu”. Tot i que la facturació ha crescut en general, Noguer insisteix en el perjudici de la lliberització del calendari de descomptes, que en el cas de l’estiu representa gairebé tota la temporada.

Descàrrega de fotografia. Autor: Girona Centre Eix Comercial:
D’esquerra a dreta, el president (Josep Maria Noguer) i la gerent (Mònica Bartrina) de Girona Centre Eix Comercial, a l’Eixample de Girona, amb el cartell de la nova edició de la fira al carrer Compra & Somia.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb:
Plural Comunicació, gabinet de comunicació i premsa de Girona Centre Eix Comercial –
Tel. 972 222 370 – 678580347 – info@pluralcomunicacio.com

Una resposta a “La VI edició de la botiga al carrer Compra & Somia de Girona serà el 5 d’octubre”

  1. HelenVom ha dit:

    Hello.

    Where I can download XEvil for free on your website?
    Got information from your Support. XEvil is really the best program for captcha solving, but I need latest version of it.

    Thanks.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats