Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

24/05/2019

La Federació Catalana del Voluntariat Social i el comerç de Girona celebren els 10 anys dels premis “Relats de voluntariat”

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) i l’agrupació Girona Centre Eix Comercial van lliurar ahir al vespre els premis anuals del concurs “Relats de Voluntariat” que compleix enguany la seva X edició.

Premiats

Maria Casacuberta, voluntària de Gicor, va ser la guanyadora del primer premi amb l’obra “Voluntari anònim”. “El Somriure d’Héctor”, de Cristina Fernández, voluntària de la Fundació Oncolliga Girona, es va endur el segon premi, i el text “Compartir”, d’Alba Muntadas, membre de la Comissió Mixta de Salut Mental de les comarques de Girona, va obtenir el tercer guardó.

En la categoria juvenil, l’obra “Voluntariat amb Caritas”, d’Oumaima Belhaj, voluntària de  la Fundació Sant Vicenç de Paül de Figueres, va guanyar el primer premi, seguida del relat “L’educació i jo”, de Carla Costa, voluntària del programa “Apadrinar un avi” de Càritas Pla de l’Estany, i del text “Solidaritat Vital”, de Laura Blanch, voluntària de la Universitat de  Girona, que van obtenir el segon i tercer guardó, respectivament.

Durant l’acte de lliurament, celebrat un any més a la llibreria Empúries de Girona, es va posar en valor novament el sentit de la tasca de les persones voluntàries i també el bon nivell dels escrits.

A més de l’agrupació de comerciants Girona Centre Eix Comercial col·laboren en el concurs la llibreria Empúries i el Mercat Social de la FCVS.

Peu de foto
Els premiats amb els representants de la FCVS a Girona i de les entitats col·laboradores

 

Per a més informació us podeu posar en contacte amb:
Gabinet de comunicació i premsa de Girona Centre Eix Comercial
Tel. 972 222370 – 678580347 info@pluralcomunicacio.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats