Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

20/11/2017

La botiga de moda Cheap & Vip, millor Aparador Gastronòmic 2017

La botiga de moda multimarca de Girona Cheap & Vip s’ha endut el primer premi del concurs “Millor Aparador Gastronòmic 2017”, convocat per l’Agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial per novè any consecutiu. L’acte de lliurament dels guardons del comerç local de la ciutat s’ha celebrat aquest matí en el marc del Fòrum Gastronòmic, amb la participació del president de l’associació de comerç, Josep Maria Noguer, la regidora de promoció econòmica de l’Ajuntament de Girona, Glòria Plana, el codirector del saló gastronòmic, Jaume von Arend, el director de la cooperativa d’olis i vins Empordàlia, Simon Casanovas, i la gerent de la marca de fruites i verdures Nufruit. El segon premi ha estat per a l’establiment de disfresses Busquets Festa i el tercer per a la botiga de joguines Zeppeling un món de jocs. També s’han repartit tres accèssits, que han estat per als aparadors de la botiga de moda Ribes, la sabateria Game Shoes i la perfumeria Can Can.

El president de Girona Centre, Josep Maria Noguer, ha posat de relleu la bona acceptació de la campanya entre el comerç, amb una participació sostinguda de més de 60 candidatures en cada edició. Noguer també ha destacat la qualitat i la creativitat de les propostes i ha recordat l’objectiu de la convocatòria: “potenciar entre la ciutadania la compra al comerç local i el consum de producte autòcton”. Per la seva banda, la regidora Glòria Plana, ha posat l’accent en la importància del Fòrum Gastronòmic per a la ciutat i també per al comerç”.

El jurat qualificador del premi ha valorat l’originalitat de la proposta i com queden integrats el producte i el concepte gastronòmic en l’aparador. Els aparadors gastronòmics es poden veure encara fins el 25 de novembre.

El concurs “Millor Aparador Gastronòmic” és una iniciativa de Girona Centre Eix Comercial que posa en valor els trets distintius del comerç de proximitat i dels productes del territori. La convocatòria és anual i cada dos anys se celebra en el marc del Fòrum Gastronòmic. La primera edició es va celebrar en el marc de la Setmana Gastronòmica organitzada per l’Associació d’Hostaleria de Girona. Durant aquest mes i amb motiu de la campanya els clients dels establiments participants entraran en el sorteig de lots de productes Empordàlia i  NuFruit.

Girona Centre Eix Comercial és l’associació de comerciants més gran de Girona, amb  aproximadament 250 agremiats. Agrupa comerços de diferents sectors d’activitat, ubicats dins de l’eix comercial de la ciutat, zona que va des del centre històric fins al carrer Emili Grahit. El seu principal objectiu és dur a terme accions de caràcter dinamitzador que signifiquin un impuls econòmic de l’eix comercial que representa i dels establiments associats.

Peu de foto: Premis i accèssits del concurs “Millor Aparador Gastronòmic 2015” amb els representats de les entitats coorganitzadores i empreses col·laboradores.

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb:
Plural Comunicació – Gabinet de Comunicació i Premsa de Girona Centre Eix Comercial_ info@pluralcomunicacio.com – Tel. 972 22 23 70 – 678580347

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
Rambla de la Llibertat 14, 1r
17004 Girona
Tel. 872 26 65 47
info@gironacentre.org
iglésiesassociats