Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

10/08/2016

La botiga al carrer Compra & Somia se celebrarà l’1 d’octubre

L’agrupació de comerciants Girona Centre organitzarà la botiga al carrer de tot l’eix comercial de Girona, Compra & Somia, el dissabte 1 d’octubre. Amb una participació sostinguda de més de cent establiments, Compra & Somia s’acosta a la seva quarta convocatòria plenament consolidada, i amb l’objectiu de superar el nombre de comerços participants i batre record de públic.

Compra & Somia anirà acompanyada d’activitats dirigides a la mainada i de la participació d’empreses i entitats que s’hi vulguin afegir a la iniciativa, sempre i quan tinguin un lligam amb els comerços associats o activitats que tinguin a veure amb un producte genuí de la demarcació de Girona. El president de l’agrupació de comerciants, Josep Maria Noguer, confia en superar l’èxit de públic d’anys anteriors i subratlla la importància de l’actuació per al comerç associat. Tot i que es fa difícil comptabilitzar amb exactitud l’afluència de públic, Noguer, assegura que “parlem de milers de persones” i es mostra convençut del retorn de l’actuació per al petit comerç de la ciutat. El president ha avançat que l’associació incentivarà la compra amb diferents promocions i sortejos. A partir del mes de setembre es donarà el tret de sortida a la campanya publicitària.

La botiga al carrer és una de les actuacions promocionals del comerç urbà i de proximitat de la ciutat que més engresca al botiguer i atrau al consumidor. La iniciativa Compra & Somia s’impulsa com a complement de les botigues al carrer de l’estiu, limitades a una zona comercial, i amb l’objectiu de dinamitzar el sector entre el període d’inici de la nova temporada d’hivern i la campanya de Nadal. Compra & Somia compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona i és la resposta a la demanda històrica d’una botiga al carrer a la tardor per part de petit comerç la ciutat, especialment del sector de la moda i complements..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats