Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

08/10/2013

La botiga al carrer “Compra & Somia” estrena edició aquest dissabte 5 d’octubre amb activitats i degustacions per a grans i petits

D'esquerra a dreta, la gerent i el president de Girona Centre Eix Comercial amb el cartell de la primera edició "Compra & Somia", distribuït a tots els comerços, esplais, equipaments municipals i oficines de turisme.

Més de cent comerços participaran dissabte vinent a la primera edició de “Compra & Somia”, la botiga al carrer conjunta de tot l’eix comercial de Girona, que estrena imatge i format acompanyada de degustacions i activitats per a grans i petits. Entre les novetats incorporades al programa de dinamització comercial destaquen la participació de jugadors del Girona Futbol Club, que mostraran als nens com es toca la pilota; tallers infantils de manualitats i sardanes; i tallers de maquillatge per a senyores. Se sumen a la iniciativa, Biodrissa, que donarà a tastar sucs ecològics fets al moment; Mercagirona, que regalarà pomes i les xarcuteries i carnisseries el Tall, l’Arbre d’Or i Carns Pere Rigau, que oferiran assortits d’ibèrics, aperitius selectes i embotits d’elaboració pròpia; i el Forn Sant Daniel, pizzetes. El tastet dolç anirà a càrrec de Sweets by Abraham Balaguer, que donarà a conèixer el “mini kouign aman”, una mena de croissant típic de la Bretanya Francesa. Per la seva banda, l’associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial, organitzadora de l’esdeveniment, amb el suport de l’Ajuntament de Girona, ha inclòs a la campanya el sorteig de vals de descompte de 20 i 50 euros que es podran bescanviar a les botigues associades.

“Compra&Somia” recorrerà els carrers Migdia, la Creu, Pare Claret, plaça Catalunya, plaça del Vi, Argenteria, Rambla, carrer Santa Clara, carrer Hortes, carrer Nou i Av. Sant Francesc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats