Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

13/10/2021

Jornada “Un nou instrument per a la reactivació del comerç urbà: les àrees de promoció econòmica urbana (APEU)”

El proper divendres, 22 d’octubre,  Girona Centre Eix Comercial participarà en la Jornada UN NOU INSTRUMENT PER A LA REACTIVACIÓ DEL COMERÇ URBÀ: LES ÀREES DE PROMOCIÓ ECONÒMICA URBANA (APEU), que tindrà lloc a la Facultat de Dret de la Universitat de Girona, de 9 a 13 hores, en format presencial.

A finals de l’any passat, la Generalitat de Catalunya va aprovar la Llei 15/2020, del 22 de desembre, de les àrees de promoció econòmica urbana (APEU), amb l’objectiu de modernitzar, innovar i promocionar zones urbanes i consolidar el model de ciutat cohesionada i mediambientalment eficient. 

Les APEU tenen el seu origen en el model d’èxit conegut com a Business Improvement Districts (BID), organitzacions creades per iniciativa dels agents econòmics  i autoritzades pel sector públic, amb l’objectiu de potenciar l’activitat econòmica i la regeneració de l’àrea que es pretén impulsar.

En aquesta Jornada s’explicarà què és el model BID; què són les APEU i com es financen; i finalment es celebrarà una taula rodona on intervindran representants de diferents administracions públiques i associacions de comerciants i empresaris de comarques de Girona. Entre d’altres ponents, intervindrà el Sr. Jordi Torrades, Director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya.

Les persones interessades poden fer la seva inscripció en aquest enllaç: https://forms.gle/2gsCUZ9pT2Ds6yfXA

L’aforament és limitat. Les inscripcions s’acceptaran per ordre d’arribada.

Una resposta a “Jornada “Un nou instrument per a la reactivació del comerç urbà: les àrees de promoció econòmica urbana (APEU)””

  1. Neus Vila i Figareda ha dit:

    Mònica hola sóc Neus Vila. Desitjo estiguis molt bé. Necessito el teu mail per enviar-te una proposta de formació. Ara sóc emprenedora i faig formació i consultoria per sector turisme i comerç.
    Amb ganes de quedar un dia i posar-nos al dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats