Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

26/04/2016

Hunkemoller celebra el seu 130è aniversari amb una botiga a Girona

Hunkemoller, la firma de llenceria líder a Europa que va guanyar a Espanya el premi al Millor Comerç de Llenceria al 2015, va obrir el passat dissabte 23 d’abril una nova botiga al Carrer Joan Maragall número 37 de Girona.  La firma, associada a Girona Centre, no només dissenya i confecciona sostenidors des de la copa A fins l’H i contorns des de la 85 a la 115; sinó que posa a l’abast del públic una àmplia gama de col•leccions de bany d’última tendència, roba interior innovadora i sexy, roba modeladora per aconseguir la silueta desitjada, accessoris que completaran el look definitiu i roba de nit que et faran sentir com a casa a qualsevol lloc on estiguis. 

Tot i que a Espanya està present des de fa només vuit anys, Hunkemoller té una trajectòria de 130 anys dins del sector, passant d’una botiga de carrer a una gran marca de retail global i social que ha crescut a més de 16 països. Així doncs, Hunkemoller no té fronteres. Ja sigui un Beautiful Balcony, un Perfect Plunge, un Fabulous Full Cup o un Delicious Demi… totes les formes venen sexis! I saps per què són assessors especialistes? Perquè mitjançant el volum i posició del pit, es pot descobrir quin és la forma i ajust favorit perfecte de cada dona, gràcies al seu servei personalitzat Sexy Comes in All Shapes i Favourite Fits. 

Una botiga inspiradora i innovadora
Amb una àmplia superfície de botiga, la firma holandesa que s’ha associat a Girona Centre, té molt en compte la moda i està constantment dissenyant estils fantàstics i d’últimes tendències de totes les passarel•les més transcendents del món.  “Cada dona vol sentir-se sexy i còmoda al mateix temps i vol gaudir de la llenceria que porta. Per això, és imprescindible que cada clienta se senti dins de Hunkemoller com al paradís a través de les diferents temàtiques i decoracions que ens traspassen a un munt de paisatges i escenes meravelloses”.

Club Hunkemoller
Totes les persones membres del Club Hunkemoller poden gaudir d’increïbles beneficis. S’informa a través del correu sobre les últimes col•leccions de la firma, els Dies del Client on tota la col•lecció es trobarà a fantàstics descomptes i també es poden acumular punts que permetran obtenir estalvis a les compres. A més, és totalment gratis i pots fer-te Membre al moment! Vols saber més? Uneix-te! Les primeres 200 clientes en realitzar una compra, s’emportarà un regal gratis de molt bona olor! 
www.hunkemoller.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats