Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

05/12/2020

Girona, Comerç Rodó, Nadal Rodó!

Girona Centre Eix Comercial, amb més de 200 establiments associats, llança la campanya de Nadal focalitzada en incentivar la compra sense deixar de banda l’esperit nadalenc. Amb el lema “Girona, Comerç Rodó, Nadal Rodó”, el petit comerç de Girona vol incidir en els trets distintius del sector que fan que sigui un “Comerç Rodó”, així com en els avantatges de comprar-hi, perquè aquest Nadal sigui un “Nadal Rodó” per al client i també per al propi establiment.

“Comerç Rodó” destaca l’amabilitat, la proximitat, la singuralitat, la varietat i la qualitat en l’oferta, la personalitat, la pròpia vitalitat del comerç i la vida que atorga a la ciutat. També posa l’accent en la seguretat que brinda el petit comerç des del punt de vista sanitari en el marc de la pandèmia.

“Nadal Rodó” posa de relleu els regals que com a premi i agraïment a les compres realitzades durant aquest mes de desembre i fins després de la diada de Reis es pot endur la clientela. Se sortejaran premis en metàl·lic en format xec regal que es podran bescanviar a les botigues associades. S’afegeix a l’atractiu el sorteig dels Tortells de Reis farcits d’euros, un dels productes estrelles de cada temporada.

La campanya es complementa amb els arbres de Nadal corporatius que els comerços exposen a les portes de les botigues, en els què s’hi poden escriure desitjos, i les cartes de Reis per a la mainada.

Per comunicar la campanya, l’associació ha dissenyat uns cartells rodons, que les botigues llueixen als vidres de les portes o aparadors. Al mateix temps s’ha programat una campanya publicitària a la premsa local, ràdio i xarxes socials.  

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats