Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

15/03/2018

Girona Centre posa en valor l’experiència de comprar al petit comerç en la nova campanya promocional

L’Agrupació Girona Centre Eix Comercial ha presentat aquest matí la campanya “Shopping experience & personal shopper”, una acció promocional del petit comerç de Girona dissenyada en el marc i amb motiu de la 2a “Setmana del Comerç”, que se celebrarà a tot Catalunya del 19 al 25 de març. La campanya té com a objectiu comunicar el valor de l’experiència “singular i personal” de la compra en el comerç local. En aquesta ocasió l’experiència comptarà amb l’al·licient d’un xec de mil euros i amb l’acompanyament de l’assessora d’imatge i “personal shopper”, Ana Drosu, que guiarà al client durant les compres. Es tracta d’un premi que se sortejarà el 4 d’abril entre les compres realitzades als establiments associats a l’agrupació durant la setmana vinent. La persona afortunada podrà bescanviar els diners pels productes o serveis que desitgi, amb l’únic condicionant que l’establiment formi part de l’associació de comerciants. Segons ha informat la gerent de Girona Centre, Mònica Bartrina, la campanya ha tingut una molt bona acollida entre els socis, uns dos-cents comerços de la ciutat. “Volem que els clients s’engresquin i que la campanya sigui objecte de conversa en el comerç que representem”, ha afirmat Bartrina. “Pensem que el petit comerç de Girona és singular i l’experiència de comprar-hi també”, ha afegit la gerent.

Girona, molt present a la 2a Setmana del Comerç de Catalunya

El president de l’agrupació, Josep Maria Noguer, ha destacat la bona representació gironina en les jornades professionals de la Setmana del Comerç, organitzada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. Sota el títol “Comerç increïble” les trobades volen proporcionar al sector eines per millorar la seva competitivitat i també esdevenir un espai de debat i intercanvi de coneixement. S’hi presentaran experiències innovadores i comerços que destaquen per la seva singularitat, manera de treballar i concebre el negoci. Girona Centre presentarà el seu projecte social “Neteja de vidres” i la botiga de joguines “Zeppelin un món de jocs” com a establiment destacat amb personalitat.

Neteja de vidres, amb la Fundació Drissa

L’any 2009, Girona Centre Eix Comercial va signar un conveni de col·laboració amb la Fundació Drissa per a la neteja de vidres dels comerços associats a l’agrupació. Drissa és una entitat sense ànim de lucre dedicada a la inserció laboral de les persones amb malaltia mental. Amb aquest conveni, que s’ha anat renovant i ampliant any rere any, l’agrupació de comerciants ha assolit el compliment de dos objectius: d’una banda, l’ampliació de la cartera de serveis als agremiats, que valoren i “molt” el servei, i de l’altra, ampliar les accions que es desenvolupen sota el paraigua de la seva Responsabilitat Social Corporativa. Atesa l’oferta de serveis del centre especial de la Fundació Drissa la relació de Girona Centre amb l’entitat social s’ha ampliat a altres camps i a títol d’exemple Drissa és l’encarregada de dur a terme el projecte anual “Temps de Flors” de l’associació de comerciants, entre d’altres actuacions.

“Zeppelin un món de jocs”: un comerç amb personalitat

El dimarts vinent, els germans Jordi i Maria Llapart, propietaris de la botiga gironina “Zeppelin un món de jocs”, presentaran en la jornada “Construint experiències” el seu model de negoci com a botiga catalana amb personalitat pròpia. “Zeppelin és d’aquells comerços únics que ofereix a través del seu establiment, producte, activitats, tracte i assessorament una experiència inoblidable”, ha dit Mònica Bartrina. Avui dia, Zeppelin és un referent del joc i la joguina diferent per a totes les edats. Especialitzats en la recerca i l’evolució del joc al llarg del temps, tenen molta cura en la selecció dels seus productes, evitant els jocs electrònics i a piles, i mimant sobretot l’assessorament al client. No venen res que no hagin tastat abans. Els seus aparadors fan parar el vianant. L’interior de la botiga trasllada al client a un món de màgia, joc i diversió, on grans i petits poden gaudir del lleure i de les diferents activitats que els propietaris organitzen per potenciar “la capacitat lúdica que tots portem a dins”, des de campionats de cartes, fins a maratons de trencaclosques o cursos de màgia. El negoci també s’ha obert al món de les noves tecnologies. Disposen de venda per Internet i estan molt presents a les xarxes socials per mantenir als amics i clients informats del que passa a la botiga.

 

Peu de foto: D’esquerra a dreta, la gerent i el president de Girona Centre Eix Comercial amb la imatge de la campanya “Shopping experience & personal shopper”.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb:
Gabinet de comunicació i premsa de Girona Centre Eix Comercial
Tel. 972 222370 – 678580347 info@pluralcomunicacio.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
Rambla de la Llibertat 14, 1r
17004 Girona
Tel. 872 26 65 47
info@gironacentre.org
iglésiesassociats