Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

03/04/2019

Girona Centre llança la campanya “Targeta de la sort”

L’agrupació Girona Centre Eix Comercial, associació gironina que representa el comerç local de Girona, obre la nova temporada de primavera amb el llançament de la campanya “Targeta de la sort”, amb l’objectiu d’atraure la compra al comerç de proximitat associat i alhora fidelitzar i premiar al client.

La campanya consisteix en l’edició d’unes targetes, de petit format dissenyades a mode d’acordió amb 12 plecs, que els botiguers regalen als seus clients. Per cada compra que faci el client posseïdor de la targeta en un comerç associat, la botiga corresponent li posarà el seu segell fins exhaurir els plecs de la targeta. Totes les targetes emplenades entraran en el sorteig de xecs regals, que es poden  bescanviar dins de l’any natural a qualsevol dels comerços associats a Girona Centre Eix Comercial, o d’altres obsequis com ara àpats o nits d’hotel.

Es faran dues versions de targeta, la de primavera, que ja es pot trobar als comerços i que serà vàlida durant els mesos d’abril i maig, i la de tardor, per utilitzar els mesos de setembre, octubre i fins a mitjans de novembre, just abans de l’inici de la campanya de Nadal. Per a aquesta temporada se n’han distribuït prop de 10.000 unitats.

La voluntat de Girona Centre és que en surtin beneficiats el màxim de comerços possibles i per això les normes d’utilització especifiquen que el segell ha de ser de 10 establiments diferents. L’associació també ha volgut potenciar les sinergies amb el sector de l’hostaleria, fent-lo partícip de la campanya a través de la promoció de l’obsequi.

La campanya es va presentar als socis en el marc de la III Setmana del comerç de Catalunya que va tenir lloc la setmana passada.

Descàrregues
Peus de foto 
Imatge de campanya
Els comerços associats a Girona Centre han començat a regalar la “Targeta de la sort” entre els seus clients aquesta setmana.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb: Gabinet de comunicació i premsa de Girona Centre Eix Comercial Tel. 972 222370 – 678580347 info@pluralcomunicacio.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats