Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

05/05/2015

Girona Centre dedicarà el muntatge “Temps de Flors” a la feina diària del petit comerç

Girona Centre Eix Comercial canviarà aquest any la decoració floral dels carrers comercials amb la que cada any participa en l’exposició Temps de Flors per uns muntatges de més dimensió que estaran ubicats a diferents trams de l’eix comercial gironí. La creació floral estarà dedicada a la feina diària del petit comerç. “En el 60è aniversari de l’exposició, volíem fer quelcom diferent que posés de relleu la importància del comerç per a la ciutat”, ha dit el president de Girona Centre, Josep Maria Noguer.

 Temporada de Botigues al Carrer

El mes de maig, el comerç continuarà amb les actuacions dinamitzadores de la nova temporada. El dia 30 se celebrarà la Botiga al Carrer de la zona de l’Eixample, que inclou els carrers Migdia, la Creu i Sant Antoni Maria Claret. La Botiga anirà acompanyada de tallers educatius i de lleure per a la mainada. El dissabte següent prendrà el relleu la zona centre, amb la Botiga al Carrer de Santa Clara, Hortes, carrer Nou i avinguda Sant Francesc.

Així mateix, el mes de juny es preveu la sortida del nou plànol comercial i turístic de la ciutat, del qual se’n distribueixen un total de 20.000 unitats. Es tracta d’una guia de butxaca en català, anglès, francès i castellà que s’actualitza cada any i que les botigues regalen als seus clients, a més de ser material promocional de la ciutat amb distribució als punts claus d’interès per al visitant com ara les oficines de turisme i hotels de totes les comarques gironines, i l’aeroport de Girona. També s’inclou en la cartera de documentació dels assistents als congressos i jornades amb seu al Palau de Congressos de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats