Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

26/11/2014

Girona Centre amb la Fundació SER.GI pel dret a l’habitage

Girona Centre Eix Comercial col·laborarà en la campanya de recollida de fons de la Fundació SER.GI que s’ha presentat aquest matí i que també compta amb el suport de l’Associació de Comerciants del Mercat del Lleó, l’Associació d’Empresaris Majoristes de Fruita i Verdura de Mercagirona i altres comerços i empreses a títol individual.

Fins a un total de cent vint guardioles en forma de caseta s’estan repartint entre els diferents comerços amb l’objectiu que tothom qui vulgui pugui fer la seva aportació per finançar el projecte de masoveria urbana que la Fundació SER.GI està duent a terme. La campanya es portarà a terme durant la campanya comercial de nadal i durarà fins el 5 de gener. En el cas de Mercagirona, es podrà participar a la campanya a través de l’activitat Entruita’t que durà a terme el proper dissabte 13 de desembre a la Rambla de Girona.

Les guardioles es troben als mostradors dels comerços acompanyats de fulletons informatius per tal de donar a conèixer el projecte i la destinació de les aportacions. A més a més, aquells establiments que ho vulguin també poden ser mecenes del projecte fent una aportació directa. Els establiments i empreses adherides lluiran un adhesiu a l’aparador amb la indicació «Aquí facilitem el dret a l’habitatge».

El projecte de masoveria urbana

La Fundació SER.GI porta a terme el projecte de Masoveria Urbana, adreçat a aquelles persones o famílies en risc d’exclusió, que han perdut el seu habitatge degut a un desnonament o perquè no poden arribar a pagar un lloguer a preus de mercat.

En el seu paper de mediadora, la Fundació SER.GI ha aconseguit per part d’alguns propietaris l’abaratiment del cost del lloguer a canvi de millores en l’habitatge. Es tracta que els inquilins, amb la supervisió de la Fundació, s’ocupin de fer uns arranjaments acordats, com la millora del paviment, pintura, instal•lacions elèctriques, tancaments, enrajolats, etc. per poder disposar d’un preu de lloguer més econòmic.

Una resposta a “Girona Centre amb la Fundació SER.GI pel dret a l’habitage”

  1. Ageeth ha dit:

    La meva familia i jo no haessugim volgut coneixre mai en Guillem pero per coses de la vida vam compartir moltes hores d hospital amb ells:vam riure,vam plorar, vam parlar,vam veure la tele, .pero mai vam discutir per res.Quan per desgracia nosaltres vam abandonar lb4hospital,per la mort del meu pare,vam marxar amb una petita alegria ,i havia una familia que ara formava part de la nostra petita familia.Des de Sant Hilari tot el millor per la familia db4en Guillem i la maxima recuperacio per ell,diuen que qui dia passa anys empeny.No deixeu mai de lluitar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats