Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

25/06/2018

”Escacs a la fresca” celebra 10 anys aquest dijous a la plaça de la Independència de Girona

El proper dijous 28 de juny, el Club d’Escacs Gerunda, amb la col·laboració de l’associació Girona Centre Eix Comercial, celebrarà a la plaça de la Independència de Girona la desena edició d’”Escacs a la Fresca”, un torneig anual de partides ràpides que aquest any estrena com a novetat la categoria Sub 12 i les partides simultànies per a tothom que s’hi vulgui afegir. La trobada consta de nou partides a ritme de cinc minuts finish i començarà a la sis de la tarda. També hi haurà animació infantil i uns escacs gegants perquè hi puguin jugar els més petits.

Els organitzadors confien repetir èxit de participació amb més d’un centenar d’inscrits. Mercè Ramírez, membre de la junta del club d’escacs i de l’agrupació de comerciants, destaca que la convocatòria està consolidada i que l’objectiu del club és “fer bullir l’olla” per atraure al joc quanta més gent millor. “És sabut el benefici de la pràctica del joc per al foment de la concentració, la memòria, o altres habilitats com ara la presa de decisions i volem augmentar l’afició”, assegura Ramírez. D’altra banda, Ramírez també posa de relleu la festa com a una actuació de dinamització comercial perquè “venen persones d’arreu que sempre acaben comprant o consumint alguna cosa”. Aquest any es donaran deu premis: deu xecs regals de l’agrupació de comerciants Girona Centre per bescanviar a les botigues associades.

“Escacs a la fresca” compta amb el suport de l’Ajuntament de Girona i hi col·laboren els comerços Zeppelin un món de jocs, Armeria Girona, Joieria Ramírez de Cartagena, Llibreria Calmot, la Bombonera i DO restaurant.

Foto: Imatge de portada. Trobada edició 2017
Foto interior. Cartell 2018

 

Per a més informació us podeu posar en contacte amb:
Gabinet de comunicació i premsa de Girona Centre Eix Comercial
Tel. 972 222370 – 678580347 info@pluralcomunicacio.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
Rambla de la Llibertat 14, 1r
17004 Girona
Tel. 872 26 65 47
info@gironacentre.org
iglésiesassociats