Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

13/04/2018

Els comerços de Girona se sumen a la campanya del Got del Voluntariat del Festival Strenes

Aquest any, els comerços associats a Girona Centre s’han sumat a la campanya del Got del Voluntariat, promoguda per segon any consecutiu pel Festival Strenes, per recollir fons per a la Federació Catalana del Voluntariat Social a Girona (FCVS). La iniciativa s’acompanya amb el concurs d’aparadors convocat per l’associació de comerciants en homenatge a la música i al festival gironí. Avui, el jurat qualificador, integrat pel president i la gerent de Girona Centre, Josep Maria Noguer i Mònica Bartrina, el director del festival, Xavier Pascual, i Cristina Estévez, en representació de la FCVS, ha avaluat els candidats al premi. Els guardonats s’anunciaran durant la presentació en roda de premsa de la Festa Major d’Strenes el proper 18 d’abril a les 12.30 hores, a la plaça Catalunya de Girona.

El jurat ha valorat especialment l’originalitat dels muntatges i la creativitat en la disposició dels materials temàtics, dins l’espai de l’aparador. Hi han participat una vintena de comerços seleccionats. Les tres organitzacions implicades en l’organització s’han mostrat molt satisfetes d’aquesta col·laboració i han expressat el compromís de continuar-la de cares a properes edicions. “Volem vendre molts de gots perquè la causa s’ho val”, ha dit el president dels comerciants, Josep Maria Noguer.

Es pot comprar el Got del Voluntariat per només un euro en els comerços següents: Game Shoes, Carns Pere Rigau, Ribes, Gi-sac, les llibreries Geli i 22, Busquets Festa, Montgràfic, Regals Roura, Plàstic Store, Joguines Zeppelin un món de Jocs, Òptica Agustí, Colonial, La Lola, l’estanc Ciutadans, Lalilos, Llafrank Complements, sabateries Peacock i Blonda.

Strenes és el festival de referència on els artistes catalans presenten els seus nous treballs discogràfics, inicien o finalitzen les seves gires i presenten espectacles inèdits. El proper 21 d’abril, la Fira d’Entitats de Voluntariat i el Festival Strenes compartiran la Plaça de Catalunya amb els concerts del festival. El festival, que se celebra del 24 de març al 30 d’abril, converteix la ciutat de Girona en un gran espai escènic, programant a espais interiors com l’Auditori, el Teatre Municipal, el centre cultural La Mercè, la Casa de Cultura, la Mirona, els Jardins de la Mercè, però també a espais emblemàtics i dels més visitats de la ciutat com les escales de la Catedral, el Pont de Pedra, la Plaça Sant Fèlix o el Museu d’Art (MD’A), entre d’altres.

Foto de portada
El jurat qualificador durant la seva avaluació, a càrrec del president i la gerent de Girona Centre, Mònica Bartrina i Josep Maria Noguer, el director del festival, Xavier Pascual, i Cristina Esteva, en representació de la Federació del Voluntariat a Girona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
Rambla de la Llibertat 14, 1r
17004 Girona
Tel. 872 26 65 47
info@gironacentre.org
iglésiesassociats