Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

26/06/2019

El gran gruix del comerç local comença les rebaixes d’estiu aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana, el gran gruix del comerç local de Girona donarà el tret de sortida a la campanya de rebaixes d’estiu. Tot i que el sector pot fer ofertes i rebaixar preus quan vulgui, atesa la liberització del calendari de descomptes, hi ha un consens general entre el petit comerç del període de la campanya que s’obre ara i durarà fins a finals d’agost.

El comerç de proximitat de la ciutat arranca la campanya amb descomptes que oscil·len entre el 20 i el 50%. El president de Girona Centre Eix Comercial, Josep Maria Noguer, anticipa un increment de les vendes d’entre el 3 i el 4% en relació amb l’any passat. “L’onada de calor i l’afluència de turistes fan preveure un bon inici de rebaixes”, afirma Noguer. “L’estiu tot just comença i les famílies esperen a fer la despesa ara”, afegeix el representant del comerç gironí. El diumenge 30 de juny serà el dia festiu d’obertura a la ciutat.

Nou plànol turístic i comercial de la ciutat

L’inici de campanya coincideix com cada any amb la distribució de la nova edició del plànol turístic i comercial de la ciutat, editat per l’Agrupació Girona Centre Eix Comercial. Es tracta d’una guia de butxaca en català, anglès, francès i castellà que es regala com a material promocional als establiments associats a Girona Centre de forma gratuïta. Combina la informació cultural amb la comercial i es distribueix també a les oficines de turisme, hotels de totes les comarques gironines, i l’aeroport de Girona. La informació de les botigues, classificades per sectors d’activitat  (alimentació, allotjament, articles de viatges, bars i restaurants, moda, llibreries, etc.), conté una descripció complementària de cada comerç que ajuda a identificar el producte o la singularitat de l’establiment. Se n’han produït 20.000 unitats.

 

Descàrrega de fotos:

Botiga de l’Eixample en campanya de rebaixes 2018

Ambient de rebaixes al carrer Santa Clara durant la campanya de l’any passat

Plànol turístic i comercial 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats