Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

04/04/2016

El comerç de Girona presenta nova imatge

Girona Centre Eix Comercial, l’associació que agrupa i representa el comerç de l’eix de la ciutat, ha donat a conèixer avui la nova imatge del sector que presenta amb l’eslògan “El comerç que batega amb tu”. La nova imatge s’estrena avui amb una campanya als autobusos de la ciutat, coincidint amb l’anunci del VIII concurs d’aparadors gastronòmics que es convoca en el marc de la 36ena setmana gastronòmica de Girona.

El comerç que batega amb tu

L’agrupació Girona Centre Eix Comercial, amb més de 250 botigues associades, ha triat l’eslògan “El comerç que batega amb tu” en la seva nova campanya d’imatge per comunicar al consumidor la vitalitat del petit comerç de la ciutat, la seva vocació de servei i tracte personal. La nova imatge té com a element central un gran cor, símbol del cor del comerciant i del sector, com a activitat econòmica i element distintiu de la ciutat. També vol expressar la unió entre comerç i consumidor. Aquest cor està construït a base de punts sòlids, de diferents mides, que representen la multitud de comerços, i de punts que contenen diferents articles, que representen la diversitat. El color rosa reforça les idees de compromís, generositat, cortesia, sentiment i amor. La nova imatge és un treball d’Iglésies Associats.

 La campanya arrenca amb el VIII concurs d’aparadors gastronòmics que es convoca en el marc de la 36ena setmana gastronòmica de Girona, organitzada per l’Associació d’Hostaleria de Girona. A partir d’avui i fins el 24 d’abril, l’eix comercial lluirà un centenar  d’aparadors decorats amb elements gastronòmics. La proposta estètica més original i la manera en com l’article de la botiga i l’element gastronòmic s’integren en l’espai seran els punts més valorats per part del jurat qualificador. Aquest jurat està integrat per representants dels organitzadors i per un professional del disseny i la decoració. La iniciativa, idea original de Girona Centre Eix Comercial, compta amb el suport l’Associació d’Hostaleria de Girona, l’ajuntament de Girona i la cooperativa d’olis i vins Empordàlia. S’atorgaran tres premis sense dotació econòmica. El lliurament de premis es durà a terme el proper 15 d’abril, a les 13.30 hores, a la sala de plens del consistori.

Peu de foto: President, gerent i membres de la Junta de Girona Centre presenten la nova imatge del comerç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats