Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

13/02/2020

Confeccions Guanter revalida el primer premi del concurs d’aparadors de circ de Girona

La botiga de moda de dona Confeccions Guanter (plaça Catalunya 12) ha revalidat en primer premi del concurs “Millor Aparador de circ”, convocat per l’Agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial per tercer any consecutiu, amb motiu de la celebració del Festival Internacional del Circ Elefan d’Or, que comença avui a Girona. La sabateria Game Shoes (rambla de la Lliberta 28) ha obtingut el segon premi, i la botiga de moda alternativa Plastic Store (plaça del Vi 11) s’ha endut el tercer el guardó. També s’ha repartit un accèssit que ha estat per a la Llibreria 22 (carrer Hortes 22).

L’acte de lliurament dels premis, que s’ha celebrat aquest migdia a les instal·lacions de l’espectacle de Fira de Girona, ha anat a càrrec del president dels comerciants, Josep Maria Noguer, el director del festival, Genís Matabosch, i el cap d’àrea de Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme de l’Ajuntament de Girona, Josep Quer. Durant l’acte de presentació, els representants de les tres organitzacions han posat de manifest la dificultat de triar els aparadors guanyadors “atesa la qualitat de les candidatures”. El president de Girona Centre ha destacat la implicació del comerç en els esdeveniments de la ciutat i ha posat de relleu la importància del festival per a Girona, com a pol d’atracció de “milers de visitants”. Així mateix, el director del festival ha expressat el seu agraïment als participants i al seu compromís amb l’espectacle. Matabosch ha subratllat el valor de la iniciativa perquè “la ciutat senti seu el circ”.

El concurs “Millor Aparador de Circ” és una iniciativa de Girona Centre Eix Comercial que compta amb el suport de la Circus Arts Foundation, organitzadora del festival. El jurat ha valorat especialment l’originalitat dels muntatges i la creativitat en la disposició dels materials temàtics, facilitats pel circ, dins l’espai de l’aparador. La Circus Arts Foundation ha obsequiat als guardonats amb entrades preferencials als diferents espectacles, una visita guiada als camerinos i rere cortines i el programa signat per tots els artistes, entre d’altres obsequis. Tots els establiments premiats han rebut el diploma de reconeixement.

Els aparadors temàtics estaran exposats fins el 18 de febrer. 

Descàrrega de fotografia. Autor: Girona Centre Eix Comercial. Peu de foto
Representants de Girona Centre, el Festival Internacional del Circ i l’Ajuntament de Girona amb els guardonats d’aquesta tercera edició.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb:
Gabinet de comunicació i premsa de Girona Centre Eix Comercial
Tel. 972 222370 – 678580347 info@pluralcomunicacio.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats