Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

09/12/2019

CaixaBank i Girona Centre posen en marxa la campanya Nadal Solidari 2019

El director d’àrea de negoci de CaixaBank a Girona Ciutat, David Vilanova, i el president de l’associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial, Josep Maria Noguer, han presentat la campanya Nadal Solidari, que aquest any anirà en benefici de l’Associació Lluito per Tu. L’acte s’ha dut a terme a l’oficina Store Santa Clara de CaixaBank. 

La campanya Nadal Solidari consisteix en destinar un euro per cada 30 euros de compra realitzada amb targetes als establiments associats a Girona Centre Eix Comercial durant el mes de desembre i fins el 5 de gener. Els diners recaptats es destinaran a l’Associació Lluito per Tu i al seu projecte d’equinoteràpia, dirigit a infants amb lesions cerebrals. Aquestes teràpies permeten millores notables en la qualitat de vida d’aquests nens, tant a nivell físic i psicomotriu (els ajuda a millorar l’equilibri, reduir l’espasticitat i enfortir la musculatura) com a nivell psicològic, ja que augmenta la seva autoestima i millora el control de les seves emocions.

El director d’àrea de negoci de CaixaBank a Girona Ciutat, David Vilanova, ha destacat el compromís de CaixaBank i l’Obra Social “la Caixa” amb el territori a través d’iniciatives com la campanya Nadal Solidari. El president de l’associació de comerciants Girona Centre, Josep Maria Noguer, per la seva banda, ha assegurat que la campanya és una manera de mostrar el suport dels comerços de Girona a les entitats socials, i ha posat de relleu la bona acceptació que tenen aquest tipus de campanyes solidàries entre els comerços.

Girona Centre Eix Comercial

L’associació de comerciants Girona Centre aplega prop de 250 establiments de la ciutat, i es dedica a promocionar el comerç local, amb accions de caràcter dinamitzador que signifiquin un impuls econòmic de l’eix comercial i dels establiments adherits. També esdevé l’ens interlocutor del sector amb totes les administracions, agents socials i institucions empresarials, econòmiques i socials.

Associació Lluito per Tu

L’Associació Lluito per Tu va néixer per donar suport a les famílies de nens afectats per paràlisi cerebral, a través de diferents iniciatives per fomentar la millora de la seva qualitat de vida. L’associació ofereix als nens amb lesions cerebrals la possibilitat de fer fisioteràpia, natació, logopèdia o equinoteràpia, el projecte a què es destinarà la recaptació de la campanya Nadal Solidari.

CaixaBank, referent en banca socialment responsable

CaixaBank és una entitat amb una vocació profundament social. Fruit de l’herència que ha rebut, l’entitat manté una actitud de servei a la societat i als seus clients. Per això té un compromís amb la inclusió financera i és l’única entitat present en el 100% de les poblacions de més de 10.000 habitants i en el 94% de les de més de 5.000. És també l’única entitat que ofereix microcrèdits a persones sense garanties ni avals, a través de MicroBank, per a ajudar-los a impulsar els seus projectes personals i professionals. Manté un compromís amb la cultura financera a través de múltiples iniciatives, per a ajudar al fet que les persones prenguin millors decisions en la gestió de la seva economia. I el 46% de la seva plantilla participa en tasques de voluntariat durant les setmanes socials que organitza CaixaBank i en les múltiples accions que proposa l’Associació de Voluntaris de “la Caixa” durant tot l’any.

CaixaBank destaca per la seva actuació responsable i així li ho reconeixen els principals organismes internacionals. L’índex de sostenibilitat mundial Dow Jones Sustainability Index la situa entre els 16 millors bancs mundials i entre els quatre millors europeus en termes de responsabilitat corporativa. L’organització internacional CDP, per part seva, la inclou com a empresa líder contra el canvi climàtic.

Dins del seu Pla Estratègic 2019-2021, CaixaBank treballa per a ser un grup financer líder i innovador, amb el millor servei al client i referent en Banca Socialment Responsable. Per a això, desenvolupa un pla que té cinc línies d’acció prioritàries: Integritat, transparència i diversitat, per a reforçar la seva actuació responsable; Governança, per a mantenir el millor model de govern possible; Medi ambient, per a col·laborar en la lluita contra el canvi climàtic; Inclusió financera, la inspiració fundacional del banc; i, finalment, Acció social i voluntariat, per a contribuir a donar resposta als reptes socials de l’entorn.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats