Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

28/02/2018

Avui fem 20 anys!

Avui fem 20 anys! i avui brindem per vosaltres: comerciants, botiguers, empresaris i treballadors del comerç, per fer realitat el model comercial local i urbà que tenim a Girona, per lluitar cada dia per mantenir-lo i fer-lo créixer. Avui és el vostre dia. Per molts anys!

El Centre es va constituir el 28 de febrer de 1998 per iniciativa dels comerciants de la ciutat i amb el suport unànime de les institucions gironines que volien potenciar la creació d’una organització capaç de conduir i gestionar els futurs plans de dinamització comercial col·lectiva, orientats a preservar un model comercial local i urbà que estimulés i protegís la zona comercial històrica del centre de la ciutat, potenciant així —amb el temps— el que és l’actual model de comerç gironí, un model de país, motor de desenvolupament econòmic i social, vertebrador de la ciutat.

Amb aquesta visió vam créixer, integrant primer les antigues associacions dels carrers Santa Clara, Rambla i Argenteria, Joan Maragall i Pompeu Fabra, carrer Nou, carrer Hortes, la Plaça Catalunya, la Plaça del Gra, i l’associació de la Plaça de la Independència. Més endavant, l’any 2009, assumiríem la gestió de les organitzacions de dinamització comercial de l’Eixample, per donar pas a Girona Centre Eix Comercial, l’agrupació que representa la major superfície comercial urbana a cel obert de la ciutat de Girona. 

El pas de la pesseta a l’euro, la crisi econòmica, la incorporació de les TIC a la nostra quotidianitat, … Al llarg d’aquests vint anys hem actuat d’acord a les necessitats del sector en cada moment i ens hem anat adaptant als nous temps, amb una actitud proactiva i amb l’objectiu primer de dinamitzar i donar servei al comerç que representem. Hem fet front als canvis econòmics i socials tan bé com hem sabut, sent part indivisible del creixement i transformació de Girona, avui enclavament turístic, gastronòmic, cultural, esportiu … i també comercial, de primer ordre.

Durant les properes setmanes anirem recordant a través de les xarxes socials moments viscuts durant aquests vint anys: petjades que ens han conduit al present i esperem que a un futur sempre millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats