Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

08/10/2013

Aquest dissabte la passarel·la de moda Girona Fashion Day oferirà actuacions de ball contemporani

Se celebrarà a la plaça de la Independència de Girona la tercera edició de moda i disseny del comerç de la ciutat, el Girona Fashion Day. Oberta al públic, la passarel·la de tardor-hivern 2013, acompanyarà l’exhibició de moda amb actuacions de ball contemporani i demostracions de Kangoo Jump, l’última moda en la pràctica del fitness. De fet, el Kangoo Jump és un calçat esportiu que permet la realització de diferents disciplines esportives en base al rebot. Es faran dues desfilades, una a les set de la tarda, casual, i una a les nou del vespre, amb les propostes més atrevides de nit. Durant tot el dia, professionals del maquillatge impartiran sessions gratuïtes a la plaça de la Independència.

El Girona Fashion Day és una iniciativa conjunta de l’Agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial, i l’agència i escola de models gironina PiùBella, organitzadors de l’esdeveniment. El seu objectiu és impulsar les desfilades de moda a l’aire lliure a la ciutat a les quals hi tingui accés tothom. Amb aquest esdeveniment, que compta amb dues cites anuals (tardor-hivern i primavera-estiu), els establiments del sector (moda de dona, home, nens i complements) volen fer visible les seves propostes i consolidar la passarel·la gironina com un referent dins la moda i disseny de Catalunya. El Girona Fashion Day, que es va estrenar ara farà un any, va reunir en la passada edició de l?octubre 2012 més 1.500 espectadors. La previsió dels organitzadors és mantenir la xifra de públic.

La celebració del Girona Fashion Day coincideix amb la mostra de creatius de moda alternativa SÚMUM, que tindrà lloc per primera vegada a Girona els dies 18 i 19 d’octubre a l’Hotel Carlemany.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats