Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

12/03/2016

Aire de Girona, la nova cara de la històrica botiga de moda Magatzems Mari

Amb la mateixa filosofia de negoci familiar que fins ara, l’històric comerç de Girona, Magatzems Mari, ubicat a l’edifici noucentista de l’avinguda Jaume I, reobre avui les seves portes totalment reformada i amb un nou nom: Aire de Girona. L’objectiu, segons explica l’Esteve Bosch, hereu i tercera generació al front del comerç, ha estat renovar la imatge de la botiga per comunicar millor el que el client pot trobar amb nosaltres, i atreure nova clientela.

Un nou nom inspirat en Girona en un edifici de Rafael Masó

aire-cuatrecantonsLa botiga reobre amb el nom Aire de Girona, deixant un lloc d’honor la denominació Magatzems Mari en un dels vitralls del comerç, en reconeixement i estima a la fundadora del negoci, l’avia de l’Esteve. “Havia arribat l’hora de fer i comunicar un canvi perquè se’n associava en bona part a només un tipus de clientela i la realitat n’és una altra”, explica. “Volíem destacar el tret diferencial de Girona i mentre pensàvem el nom vam caure en què ‘Aire’ és l’acrònim del nom de les meves filles, de la meva dona, i del meu: Abril, Ivet, Roser i Esteve. Quedava rodó”, diu.

L’artista Joanic (Joan Dalmau) ha estat l’encarregat de plasmar aquest Aire gironí al local, amb sis dibuixos de racons de la ciutat que s’han instal•lat ens els diferents vitralls de la façana de la botiga, ubicada en un dels edificis noucentistes de Girona, obra de Rafael Masó.

 

Aire de Girona és una botiga multimarca especialitzada en moda d’home i dona de totes les edats, i cobreix tots els estils, des del més esportiu fins al de cerimònia. Recentment també ha incorporat a l’oferta, sabates i una àmplia gamma de complements per donar una resposta global al client. “Seleccionem les millors peces de cada fabricant i només treballem amb empreses que fabriquin a l’Estat, allunyant-nos de la manera de fer de les grans cadenes. No repetim models. I crec que això ens diferencia”, explica Bosch. “Tot i la reforma, la filosofia de negoci continuarà sent la de sempre, que és la de cuidar el client i el treballador”, destaca. “Ens podem estar dues hores amb un client per vendre només una camisa, però les persones ho agraeixen, marxen contentes i tornen”, afirma el propietari. “Aquesta és la satisfacció més gran per a un botiguer”, subratlla.

Setanta anys de saga familiar dedicada al comerç

Aire de Girona és la continuació d’una saga familiar dedicada al comerç que aposta amb força cap al futur totalment renovada, després d’haver superat el període de crisi econòmica. El negoci arrenca de la iniciativa de la Maria Casellas, l’àvia de l’actual propietari, amb l’obertura l’any 1945 d’una botiga a l’avinguda Sant Francesc, on venia peces de roba a metres, com s’estilava a l’època. L’activitat comercial es feia a la botiga i al mercat. L’any 1960, l’àvia va comprar l’actual immoble, que en aquell moment era un magatzem de taronges, i hi va traslladar el negoci. La venda de roba per peces va evolucionar cap a la venda de confecció, sent Magatzems Mari una de les primeres botigues de Girona en fer-ho. El pare de l’Esteve, Pere Bosch, es va incorporar al negoci poc després. La mare, Susi Bota, va entrar a treballar a la botiga com a dependenta l’any 1964 i l’amor la va fer quedar. L’Esteve s’hi va incorporar l’any 1985, amb 18 anys, i a punt de complir els 40, confessa que “si es pogués fer marxa enrere tornaria a fer el mateix”.

 

Una resposta a “Aire de Girona, la nova cara de la històrica botiga de moda Magatzems Mari”

  1. lourdes bota simon ha dit:

    Moltes felicitats i molta sort amb el nou aire de Girona que doneu a la botiga!!!!
    trobo que doneu un tracte Excel·lent als clients i ens quedem amb ganes de tornar…
    També vull dir-vos que esteu fent una bona feina pel client de proximitat que moltes vegades no acaba de trovar , ni el bon tracte ni el que necesita a les grans superficies!.
    molta sort !!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats