Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

03/12/2014

Acord de Girona Centre amb CaixaBank per a la dinamització comercial

L’Agrupació Comerç Girona Centre i CaixaBank han signat un acord de col•laboració que permetrà als comerços membres de l’associació disposar d’una àmplia gamma de serveis i productes financers en condicions avantatjoses, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament de l’activitat comercial. La formalització del conveni ha anat a càrrec de Josep Maria Noguer, president de l’Agrupació de Comerç Girona Centre, i Josep Mª Gonzalez, director d’àrea de negoci de CaixaBank a Girona ciutat.

CaixaBank facilita així que els comerços i restaurants associats puguin beneficiar-se de productes i serveis especialitzats pel sector comercial, cobrint les possibles necessitats particulars d’estalvi i de finançament d’aquest col•lectiu i oferint-los una oferta de productes específics com els TPVs, assegurances professionals i bestretes de facturació del TPV, entre d’altres. L’entitat financera donarà suport a les diverses activitats que s’organitzen des de l’associació com ara la campanya “Millor aparador gastronòmic”, la campanya de la primavera, amb les promocions realitzades amb motiu de Sant Jordi, la passarel•la de moda gironina Fashion Day, les diferents convocatòries de la Botiga al carrer, o el plànol comercial i turístic de la ciutat de Girona.

Josep Maria González ha destacat que “amb aquest acord, la nostra entitat vol mostrar el seu suport a un dels sectors econòmics més importants de la ciutat”. Per la seva part, Josep Maria Noguer, ha valorat molt positivament la col•laboració i s’ha mostrat especialment satisfet “de les accions solidaries en que col•laborem a la nostra ciutat”.

A més, a través del programa CaixaNegocis, l’entitat financera prestarà als comerciants gironins un servei d’assessorament especialitzat mitjançant els prop de 2.600 gestors de negocis, que es desplacen als mateixos establiments per tal de facilitar-los les seves gestions financeres.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb:
Plural Comunicació, gabinet de comunicació i premsa de Girona Centre Eix Comercial. Tel. 972 222370 – info@pluralcomunicacio.com

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats