Compra a Girona
Shopping Girona

Actualitat

11/05/2019

A Girona, floreix el comerç local

El comerç de Girona participa novament en l’exposició “Girona Temps de Flors”, que tindrà lloc a la ciutat de l’11 al 19 de maig. Al llarg dels principals carrers de l’eix comercial de Girona (Rambla de la Llibertat, Santa Clara, Pare Claret i Migdia) s’hi ubiquen unes jardineres en forma de “C”, sobre la base d’una estructura de fusta. A l’interior s’hi col·loquen cabassos de palma que aniran farcits de flors, ginesta i margarides.

La C simbolitza el sector del comerç local i de proximitat de la ciutat, que abraça els cabassos, plens de flors i en harmonia, una representació dels diferents establiments que integren el sector de Girona. En la part oberta de la “C” s’hi visualitza el missatge “A Girona, floreix el comerç local”, amb el que es vol comunicar la força del comerç de la ciutat.

Com a complement, els comerços adherits llueixen aquests dies el mateix cabàs de palma, ple de les mateixes flors a les portes de cada botiga. Tot plegat et condueix per un passeig poètic amb olor de mediterrani.

Benvinguts a “Girona Temps de Flors 2019”! per gaudir de la ciutat i del seu comerç!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

GIRONA CENTRE
EIX COMERCIAL
C. Bonastruc de Porta, 15 (edifici FOEG)
17001 Girona
Tel. 972 486 107 - 609 324 580
info@gironacentre.org
iglésiesassociats